p-klimkin-u-polschi-obgovoriv-shlyakhi-vregulyuvannya-konfliktu-na-donbasi

П.Клімкін у Польщі обговорив шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі

 • 10640 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і Державний секретар Канцелярії Президента Польщі Кшиштоф Щерський обговорили шляхи врегулювання українсько-російського конфлікту на засадах поваги до територіальної цілісності і суверенітету України, передає УНН з посиланням на прес-службу АП.

Серед питань, яким було приділено пріоритетну увагу, була підготовка до чергового засідання Консультаційного комітету Президентів України і Польщі 11 квітня 2017 року у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський уряд пропонує надати допомогу своїм землякам у Донбасі

Сторони відзначили необхідність продовження конструктивного діалогу на найвищому рівні в інтересах стратегічного партнерства між Україною і Польщею.

"Підтверджено спільність підходів двох країн щодо шляхів врегулювання українсько-російського конфлікту на засадах поваги до територіальної цілісності і суверенітету України", - йдеться у повідомленні.

Також, під час розмови було акцентовано увагу на потребі збереження європейської солідарності, у тому числі з питань енергетичної безпеки.

Окремо йшлося про стан і перспективи зміцнення регіональної взаємодії між країнами в рамках існуючих і нових механізмах співпраці.

Українські Національні Новини

Політика