p-poroshenko-bazhano-schob-bezviz-buv-zaprovadzheniy-vzhe-tsogo-lita

П.Порошенко: бажано щоб "безвіз" був запроваджений вже цього літа

 • 10668 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко за підсумками зустрічі з прем’єр-міністром Греції Алексісом Ципрасом заявив, що він домовився з грецьким прем’єром координувати зусилля щодо надання Україні "безвізу" і бажано щоб це відбулося вже цього літа. Про це повідомив Петро Порошенко , передає УНН.

"Окремо обговорили щодо поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Я високо ціную підтримку глави грецького уряду в питаннях якнайшвидшого запровадження безвізового режиму. Ми сьогодні обговорили, що це прискорить український туризм до Греції. Бажано, і ми домовились координувати свої зусилля, щоб це відбулося і українці мали можливість подорожувати вже цього літа. Пан прем’єр-міністр це підтримав. І для грецьких туристів буде особливо цікаво побачити Київ, Одесу та Маріуполь, які історично пов’язані з Грецією", - сказав він.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко подякував Греції за тверду підтримку України, зокрема, він йому розповів про поточну ситуацію на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика