p-poroshenko-initsiyuvav-zmini-do-zakonodavstva-dlya-virishennya-pitannya-memorialu-geroyam-nebesnoyi-sotni

П.Порошенко ініціював зміни до законодавства для вирішення питання меморіалу Героям Небесної сотні

 • 10644 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Президент Петро Порошенко ініціював зміни до законодавства з метою вшанування подвигів учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні. Про це він заявив під час заходу зі вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, передає кореспондент УНН.

"Увічнення пам'яті Небесної сотні та подій Революції Гідності це питання державної ваги. І спорудження меморіального комплексу героїв Небесної сотні як місця національної пам'яті це наше з вами всенародне завдання. Щоб нарешті розрубати цей гордіїв вузол, який заводив у глухий кут суперечки щодо власності на цю ділянку я мусив втручатись в хитросплетіння земних законів. Відтак, я прийняв рішення і оголошую невідкладним зараз проект закону про внесення змін до законодавства з метою вшанування подвигів учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні", - сказав П.Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Порошенко: революцію Гідності продовжують українські військові та суспільство

Президент також подякував депутатам Київради, міському голові В.Кличку, які своїм голосуванням надали дозвіл на розробку проекту землеустрою на відведення земельної ділянки Національному меморіальному комплексу Героїв Небесної сотні Музею Революції Гідності.

"Нарешті питання вибору найкращого проекту і будівництво меморіалу переходить в дуже практичну площину. Надалі нам необхідне об'єднання зусиль всіх для якнайшвидшого проведення міжнародного конкурсу розробки проекту початку і завершення будівництва", - підсумував він.

Українські Національні Новини

Політика