p-poroshenko-ta-premyer-gruziyi-domovilisya-aktivizuvati-politichniy-dialog-na-vsikh-rivnyakh

П.Порошенко та прем'єр Грузії домовилися активізувати політичний діалог на всіх рівнях

 • 9410 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

Відзначається, що П.Порошенко та Г.Квірікашвілі обговорили стан та перспективи двосторонніх відносин, зокрема домовилися активізувати політичний діалог на всіх рівнях. Сторони відзначили важливість поглиблення українсько-грузинської взаємодії, у тому числі у рамках міжнародних організацій.

Глава держави високо оцінив послідовну і всебічну підтримку України, а також наголосив на вагомому значенні продовження співпраці у багатосторонніх форматах задля ефективного відстоювання прав людини і деокупації територій України і Грузії.

Крім того, співрозмовники підкреслили нагальність інтенсифікації співпраці у багатьох сферах, зокрема поглиблення економічного виміру кооперації. Досягнуто домовленості щодо проведення навесні 2017 року чергового засідання Спільної міжурядової українсько-грузинської комісії з питань економічного співробітництва, та домовилися найближчим часом продовжити діалог на міжнародних майданчиках.

Як повідомляв УНН, Президент Грузії призначив Г.Квірікашвілі прем'єр-міністром.

Українські Національні Новини

Політика