p-poroshenko-telefonom-obgovoriv-iz-r-tillersonom-protidiyu-rosiyskiy-agresiyi

П.Порошенко телефоном обговорив із Р.Тіллерсоном протидію російській агресії

 • 10488 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко обговорив під час телефонної розмови із Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном протидію російській агресії та відновлення територіальної цілісності України, включно із Кримом. Про це глава держави написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Обговорили протидію російській агресії та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом, в тому числі з допомогою політики санкцій", - написав П.Порошенко.

Крім того, за його словами під час телефонної піднімалося питання останньої ескалації ситуації на Донбасі та порушення Росією Мінських домовленостей.

"Окреслили коло питань, які потребують нагальної уваги на цьому етапі зміцнення стратегічного партнерства між Києвом та Вашингтоном", - додав Президент.

П.Порошенко також запросив Р.Тіллерсона відвідати Україну.

Нагадаємо, Президент П.Порошенко прибув у Німеччину на Мюнхенську конференцію з безпеки.

На Мюнхенській конференції Глава держави, як зазначається, візьме участь у дебатах на тему "Майбутнє Заходу: падіння чи повернення?"

У рамках конференції Президент України проведе низку двосторонніх зустрічей з керівництвом іноземних держав та міжнародних організацій.

Зокрема, заплановані зустрічі з Президентом Польщі А.Дудою, Віце-Президентом США М.Пенсом, Генеральним секретарем НАТО Й.Столтенбергом.

Українські Національні Новини

Політика