p-poroshenko-u-2017-rotsi-dvichi-spilkuvavsya-telefonom-z-v-putinim-dzherelo

П.Порошенко у 2017 році двічі спілкувався телефоном з В.Путіним - джерело

 • 29358 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У 2017 році президент України Петро Порошенко двічі спілкувався телефоном з президентом Росії Володимиром Путіним, розмови не мали жодних результатів. Про це УНН в ексклюзивному коментарі повідомило джерело в Адміністрації Президента України.

"Розмова (між П.Порошенком і В.Путіним – ред.) була, але це було тоді, коли було загострення в Авдіївці. Це була перша розмова, щоб припинили вогонь по Авдіївці. Друга розмова була на минулому тижні щодо звільнення наших хлопців з полону РФ, але так як результат був нульовий, то не було чого оприлюднювати", - повідомило джерело.

За даними джерела розмова президента України з президентом Росії спілкувався не більше 20 хвилин.

"Це була провокація російських ЗМІ, що президенти говорили про бізнес (П.Порошенко – ред.), як можна говорити про бізнес, якщо фабрика Рошен закрилась у Липецьку, вона заморожена і ніякої активності там немає. Це свідома провокація", - зазначили в АП.

Крім того в АП уточнили, що всі лідери країн-учасників "нормандського формату" були відразу повідомлені про телефонну розмову П.Порошенка з В.Путіним. Зокрема, лідерам ЄС було повідомлено про те, що розмова не мала жодного результату.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що П.Порошенко та В.Путін розмовляли чотири рази з початку року.

Українські Національні Новини

Політика