p-poroshenko-zvt-z-kanadoyu-stane-vazhlivim-signalom-dlya-potentsiynikh-investoriv

П.Порошенко: ЗВТ з Канадою стане важливим сигналом для потенційних інвесторів

 • 11066 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Ратифікація і набуття чинності угодою про вільну торгівлю між Україною і Канадою стануть важливим сигналом для потенційних інвесторів у всьому світі. Про це повідомив Президент Петро Порошенко у зверненні з приводу ратифікації угоди про ЗВТ у Верховній Раді, передає УНН.

"Сьогодні важливий день для відносин між Україною та Канадою – день ратифікації угоди про вільну торгівлю CUFTA. Хотів би висловити щиру вдячність прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо за його співпрацю і відданість зміцненню відносин з Україною. Не можу не висловити слів подяки і пані Христі Фріланд – міністру торгівлі, а нині міністру закордонних справ Канади", - зазначив П.Порошенко.

Він наголосив, що "Вільний Світ і надалі упевнено стоїть на позиціях підтримки України".

"Укладання угоди про вільну торгівлю з Канадою – це визнання прогресу нашої держави на шляху реформ. Це символ довіри до принципів і цінностей ведення бізнесу, якУі сьогодні формуються в Україні відповідно до кращих стандартів і практик. Тому, ратифікація і подальше набуття чинності угодою про вільну торгівлю з Канадою стануть важливим сигналом для наших міжнародних партнерів та потенційних інвесторів у всьому світі", - додав він.

Нагадаємо, ВР ратифікувала угоду про вільну торгівлю між Україною і Канадою.

Українські Національні Новини

Політика