padinnya-legkovika-u-richku-na-prikarpatti-vodolazi-znayshli-tilo-cholovika

Падіння легковика у річку на Прикарпатті: водолази знайшли тіло чоловіка

 • 9869 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Водолази-рятувальники знайшли у річці Лючка в Івано-Франківській області тіло чоловіка, яке розшукували після того, як вчора автомобіль "ЛуАЗ" перекинувся в річку. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС в області, передає УНН.

"27 серпня о 11:35 працівниками групи водолазних робіт АРЗ СП У ДСНС в Івано-Франківській області у річці Лючка на території села Мишин Коломийського району знайдено тіло чоловіка та піднято на поверхню", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 26 серпня о 23:59 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Стопчатів, присілок Заріка, Косівського району легковий автомобіль "ЛуАЗ", переїжджаючи через річку Лючка, перекинувся на бік у воду. Пасажиру 1959 року народження вдалося самостійно вибратися з автомобіля, але дістатися до берега власними силами він не міг. А водія 1972 року народження затиснуло в салоні авто.

"По прибуттю рятувальники дісталися по воді до автомобіля, вивели пасажира на берег, поставили на колеса автомобіль, допомогли вибратися водієві та передали потерпілих медикам. Від подальшої госпіталізації потерпілі відмовились. Рятувальники витягли автомобіль з річки на берег", - уточнили у ДСНС.

Згодом 27 серпня о 00:30 до рятувальників від місцевих мешканців надійшла інформація про те, що в салоні автомобіля міг знаходитись ще один пасажир. Фахівці ДСНС провели візуальне обстеження близько 2 кілометрів берегів та поверхні річища річки Лючка вниз за течією від місця події, під час якого потерпілого не виявили. На 27 серпня запланували роботу водолазів та гірських рятувальників для обстеження русла та берегів річки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП