padinnya-motodeltaplana-na-kiyivschini-vidkrito-provadzhennya

Падіння мотодельтаплана на Київщині: відкрито провадження

 • 9280 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. На Київщині за фактом падіння мотодельтаплана та загибелі двох людей відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Київській області.

"Вчора, 5 жовтня о 18:40 годин на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на полі поблизу села Перемога Баришівського району горить літак", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працювали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділення поліції, працівники Слідчого управління поліції Київщини, криміналістична лабораторія та рятувальники, які ліквідували пожежу.

Попередньо встановлено, що пілот авіаційно-технічного клубу керував літаком, що був вироблений кустарним способом, та допустив його падіння.

У результаті чого загинули двоє пілотів 55 та 46 років, їх тіла направлено на судово-медичні експертизи для встановлення причин смерті.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз для встановлення всіх причин та обставин події, що призвели до трагедії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поблизу селища Перемога у Київській області впав мотодельтаплан, загинуло двоє людей

Українські Національні Новини

Кримінал та НП