paket-dopomohy-ukraini-ta-rosiiskyi-povitrianyi-teror-tysiachamy-raket-zelenskyi-pohovoryv-iz-baidenom

Пакет допомоги Україні та російський повітряний терор тисячами ракет: Зеленський поговорив із Байденом

 • 37323 переглядiв

Президент Зеленський обговорив з президентом Байденом повітряний терор росії з використанням ракет та атаку на харківську телевежу, пакет допомоги США після схвалення Палатою представників, а також плани щодо двосторонньої угоди про безпеку та підготовку до Мирного саміту.

Президент України Володимир Зеленський поговорив із президентом США Джо Байденом. Йшлося про російський повітряний терор тисячами ракет, удар по харківській телевежі, пакет допомоги США та підписання двосторонньої безпекової угоди, передає УНН.

Провів телефонну розмову із Президентом США Джо Байденом за підсумками голосування в Палаті представників. Президент запевнив, що в разі схвалення і Сенатом негайно підпише закон. Я вдячний Джо Байдену за неослабну підтримку України та за справжнє глобальне лідерство 

- повідомив Зеленський.

Удар по обʼєкту телевізійної інфраструктури Харкова: окупанти атакували ракетою Х-5922.04.24, 18:57 • [views_0]

Глава української держави також відзначив двопартійну підтримку законопроекту та особисту роль спікера Майка Джонсона і лідера меншості Хакіма Джеффріса. Інше рішення Палати представників – дозволити конфіскацію російських активів – посилає потужний сигнал усім нашим партнерам.

Палата представників США схвалила законопроєкт щодо допомоги Україні20.04.24, 21:07 • [views_0]

Розповів Президенту Байдену про російський повітряний терор тисячами ракет, дронів та бомб. Зокрема, про удар по харківській телевежі буквально за кілька хвилин до розмови. Це чіткий намір росії зробити місто непридатним для життя. Ми обговорили перший пакет оборонної допомоги після ухвалення закону. Маю запевнення Президента, що він буде швидким та потужним і посилить наші протиповітряні, далекобійні й артилерійські спроможності

- додав Президент.

Також лідери України та США обговорили підписання двосторонньої безпекової угоди та підготовку до майбутнього Саміту миру.