palats-dlya-putina-navalniy-opublikuvav-film-pro-lidera-rf

"Палац для Путіна": Навальний опублікував фільм про лідера РФ

 • 34142 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Сьогодні, 19 січня, Фонд боротьби з корупцією (ФБК) Олексія Навального на YouTube-каналі російського опозиціонера випустив розслідування про "палац Путіна", побудованому у Геленджику, інформує УНН.

"Нам говорили, що це неможливо. Що це найбільша таємниця, найбільш охоронюваний в Росії об'єкт. Але ми сильно старалися і у нас вийшло. Сьогодні ми покажемо вам головний путінський секрет - його палац. Ми покажемо його ззовні і зсередини. Ми публікуємо його архітектурні плани - від розміщення меблів до вентиляційних решіток. Кожне приміщення, кожен коридор, кожен квадратний метр - відтепер надбання громадськості. З цього моменту мільйони росіян зможуть побувати вдома у Путіна", - говорять у ФБК.

Якщо коротко, то у двогодинному фільмі розповідається про історію резиденції, на зведення якої, за даними ФБК, було витрачено 100 млрд рублів (1,36 млрд доларів - ред.), і показуються її інтер'єри.

На початку фільму "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабара" сам Олексій Навальний, який зараз перебуває під арештом, звернувся до глядачів.

"Існує одне місце, потрапивши куди, можна зрозуміти про Володимира Путіна все. Це найбільш охоронюване місце у Росії. Фактично - держава у державі, і це найбільший путінський секрет. Який оберігають сотні, навіть тисячі людей - від невідомих охоронців, садівників і будівельників, до найбагатших і найбільш знаменитих людей у Росії. Один секрет. Одна будівля. І ми в ній побуваємо. У гостях у Путіна. На власні очі переконаємося, що ця людина у своїй тязі до багатства абсолютно збожеволіла. Дізнаємося, чиїми грошима і як фінансується ця розкіш. І як прямо зараз і останні 15 років дається найбільший хабар в історії і будується найдорожчий у світі палац", - заявив Навальний.

Відмітимо, що станом на 16:00, у розслідування був 453 671 перегляд. Наразі їх кількість ніяк не змінилась.

Варто також зазначити, що для цього фільму ФБК створив окремий сайт, на якому опубліковано знімки резиденції Путіна.

Згідно з документами, на які посилається ФБК, - це найбільший приватний будинок у Росії, його площа тотожна території 39 князівств Монако.

Нагадаємо, вчора, 18 січня, Хімкинський міський суд заарештував російського опозиціонера Олексія Навального на 30 діб.

Після цього Навальний закликав людей виходити на вулиці.

Крім цього, представники штабів російського опозиціонера Олексія Навального, заарештованого на 30 діб, готуються до мітингів по всій території Росії 23 січня.

Слід зазначити, що суд над Олексієм Навальним по запобіжному заходу проходив прямо у відділку поліції у Хімках, куди політик був доставлений після затримання.

Відзначимо, що відбувати 30-денний термін арешту він буде у Москві у слідчому ізоляторі №1 Федеральної служби виконання покарань, який має неофіційну назву "Матроська тиша".

До початку засідання суду Навальний перебував під вартою близько 15 годин. Весь цей час до політика під різними приводами не пускали адвокатів. Політика, затриманого увечері 17 січня на паспортному контролі в аеропорту Шереметьєво після повернення до Росії, доставили у Другий відділок поліції управління МВС Росії по місту Хімки. Там він провів ніч.

Навальний прилетів у Шереметьєво з Берліна, де лікувався після отруєння отрутою "Новачок". Літак компанії "Перемога", на якому летів політик, спочатку повинен був приземлитися у Внуково, але перед посадкою лайнер перенаправили в інший аеропорт.

У прикордонній зоні - до того, як політик перетнув російський кордон, Навального зупинили поліцейські, які діяли за розпорядженням ФСВП.

У відомстві оголосили, що політик перебуває у розшуку "за багаторазові порушення випробувального терміну" у справі "Ів Роше". ФСВП звинувачує Навального у тому, що він не виконує обов'язки умовно засудженого і ухиляється від контролю інспекції, тому відомство зажадало замінити йому умовний термін на реальний. До обрання запобіжного заходу судом Навальний буде перебувати під вартою, заявили у ФСВП.

Українські Національні Новини

Новини Світу