papa-rimskiy-privitav-svit-z-rizdvom

Папа Римській привітав світ з Різдвом

 • 7377 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Папа Римський Франциск привітав світ з Різдвом та побажав миру і братерства між людьми кожного народу й культури. Про це він заявив під час різдвяного привітання та апостольського благословення для Риму і цілого світу, передає УНН.

"Дорогі брати й сестри, благодатного вам Різдва! Вам вірним Риму, вам паломникам, і всім вам, що єднаєтеся з нами в кожній частині світу, повторюю радісне Вифлеємське звіщання: "Слава на висотах Богу й на землі мир, людям Його вподобання", - сказав Франциск.

Він зазначив, що його різдвяним побажанням є побажання братерства між людьми кожного народу й культури.
"Побажання братерства! Братерства між людьми кожного народу й культури. Братерства між людьми відмінних ідей, але здатних взаємно шанувати та вислухати одні одних. Братерства між людьми різних релігій. Ісус прийшов оголосити Боже обличчя всім, хто Його шукає", - зазначив Папа Римський.

Насамкінець він побажав світові миру та утішення.

"Нехай же мале та змерзле Дитя, яке сьогодні споглядаємо в яслах, захистить усіх дітей на землі та кожну слабку, беззахисну й відкинену мов непотріб людину. Щоб усі ми могли отримати мир та утішення з народження Спасителя, а відчуваючи, що нас любить єдиний небесний Отець, і ми наново зустрілися та жили як брати й сестри", - сказав Папа Римський Франциск.

Як повідомляв УНН, Папа Римський побажав миру Україні та закликав міжнародну спільноту до рішучих політичних кроків.

Українські Національні Новини

Новини Світу