papa-rimskiy-zaklikav-lyudey-zhiti-prostishe

Папа Римський закликав людей жити простіше

 • 12636 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Папа Римський Франциск привітав римських католиків з Різдвом, та закликав людей в розвинених країнах шукати простішого, менш матеріалістичного життя і засудив провалля між багатими і бідними. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

У своїй проповіді Френсіс сказав, що немовля Ісус, народжений у бідності в стайні, повинен кожного, особливо тих, хто став "жадібним і ненажерливим", змусити задуматися про реальний сенс життя.

"... Давайте запитаємо себе: чи дійсно мені потрібні всі ці матеріальні об'єкти і складні рецепти для життя? Чи можу я обійтися без усіх цих непотрібних додаткових послуг і жити більш просто?" - сказав Френсіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні святкують Різдво за григоріанським календарем

"У наші дні, для багатьох людей, сенс життя знаходить у володінні, у надлишку матеріальних об'єктів. Ненаситна жадібність відзначає всю людську історію, навіть сьогодні…", - сказав він.

Як повідомляв УНН, голова Римо-католицької церкви Папа Римський Франциск закликав священників, що вдавалися до сексуального розбещення дітей, готуватися до "людського і божественного правосуддя".

Українські Національні Новини

Новини Світу