partizani-atesh-zyasuvali-koordinati-ppo-scho-zakhischaye-moskvu

Партизани "Атеш" з’ясували координати ППО, що захищає москву

 • 2427325 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Представники партизанського руху українців та кримських татар "Атеш" виявили, де саме розміщена система протиповітряної оборони, яка захищає москву від можливих атак з повітря. Про це пише УНН.

Деталі

Зазначається, агенти "Атеш" активно працюють у москві та її передмісті. Одним із їхніх основних завдань є виявлення військових об'єктів, особливо засобів протиповітряної оборони.

Цитата

"У районі Федорівки московської області було виявлено РЛС далекого виявлення П-18 зі складу 89-го протиракетного комплексу "Східня" протиракетної оборони москви. Дуже цікава мета за координатами: 55.9010701,37.3079018", — написали партизани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЦНС: Мелітопольські партизанки влаштували флешмоб з російськими прапорами

Доповнення

У партизанському русі наголосили, що вся виявлена інформація передається людям, які точно знають, що з цими даними потрібно робити. Опубліковане відео – це лише невелика частина виконаної роботи агентурної мережі.

Довідково 

"Атеш" — військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України і росії. Створений українцями та кримськими татарами у вересні 2022 року через російське військове вторгнення.

Нагадаємо, партизанський рух "Атеш" назвав виконавців підриву Каховської ГЕС. 

Українські Національні Новини

Війна