partyzany-diznalys-skilky-krylatykh-raket-x-32-planuie-vyhotovyty-rf-na-odnomu-iz-svoikh-zavodiv

Партизани дізнались, скільки крилатих ракет X-32 планує виготовити рф на одному із своїх заводів

 • 21586 переглядiв

росія планує виготовити 224 крилаті ракети Х-32 на Дубненському машинобудівному заводі в 2024 році.

У цьому році росіяни планують виготовити 224 крилаті ракети X-32 на Дубненському машинобудівному заводі. Секретні документи про виробництво ракет оприлюднив  підпільних рух "АТЕШ", передає УНН із посиланням на Telegram-канал руху. 

Раніше ми повідомляли, що наш агент проник до Дубненського машинобудівного заводу і добув секретні документи, які стосуються виробництва крилатих ракет Х-32. Тоді ж ми дізналися про плани виробництва і реальні можливості підприємства

- йдеться у повідомленні руху.

Як зазначають партизани, завод не виконав план з виробництва на 2022 рік. Тепер директор департаменту оборонно-промислового комплексу рф  андрій перегудов вимагає від підприємства збільшити обсяги виробництва зазначеного типу ракет.

На 2024 рік планується виробити - 224 ракети

- заявили партизани. 

За інформацією партизанів, росіяни вже вибиваються з графіка, як це було в минулі роки.

Додатково

Директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександр Рувін раніше розповів, як ворог намагається модифікувати старі протикорабельні ракети "Х-22" до більш сучасної версії "Х-32".

 "Х-22" має інерційну систему навігації, її орієнтація та рух у просторі відбувається без використання зовнішніх засобів навігації. Тому при досить великій потужності ракета має низьку точність та часті супутні збитки при ударах.

Ворог намагався модифікувати старі "Х-22" одразу на декілька нових варіантів, що відрізняються між собою за принципами наведення, дальністю, швидкістю, вагою та точністю влучання "Х-32" – модифікована версія "Х-22".

Знаємо, що зміни розроблялися та впроваджувалися ворогом не один рік. Відбулася заміна двигуна, системи наведення, зменшення маси бойової частини для відповідного збільшення кількості палива та забезпечення дальності польоту. Особливістю даного типу ракет є те, що при підриві майже не залишається уламків та частин, придатних для дослідження", - зазначив Олександр Рувін.

Тетяна Краєвська

Війна