parubiy-rozpoviv-koli-pidpishe-postanovu-schodo-sanktsiy-proti-nizki-telekanaliv

Парубій розповів, коли підпише постанову щодо санкцій проти низки телеканалів

 • 11675 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що підпише постанову про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів до юридичних осіб, пов’язаних з телеканалами, після розгляду поданих проектів постанов про її скасування. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ВР.

Парубій поінформував, що "були внесені, та, відповідно до закону України про Регламент, зареєстровані, дві постанови щодо скасування цього рішення парламенту". Він пояснив, що "для підписання первинного рішення, ці постанови мають бути винесені на розгляд Верховної Ради та відхилені", повідомили у прес-службі парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов розповів, коли РНБО розгляне санкції щодо низки телеканалів

При цьому Парубій зазначив, що розгляд цих постанов відбудеться вже на найближчому пленарному тижні, та висловив переконання, що вони будуть відхилені.

"У мене немає жодних сумнівів, що вони будуть відхилені. У той же момент це дає мені можливість підписати постанову щодо санкцій, і вона тут же вступає в дію. Я впевнений, що Рада національної безпеки і оборони України теж не буде баритися з вивченням цієї ситуації і з прийняттям відповідного рішення", - вказав голова ВР.

Нагадаємо, 4 жовтня Рада схвалила постанову щодо санкцій проти низки телеканалів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Геращенко передали листи від Сенцова і Сущенка

     • 9071 переглядiв