parubiy-zayaviv-scho-nevidkladno-peredast-zakon-pro-antikoruptsiyniy-sud-na-pidpis-prezidentu

Парубій заявив, що невідкладно передасть закон про Антикорупційний суд на підпис Президенту

 • 8264 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що невідкладно передасть на підпис Президентові України Петру Порошенку закон про Вищий антикорупційний суд. Про це він сьогодні сказав під час другої міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова та Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального і безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО" у Києві, передає кореспондент УНН.

"Мною був підписаний закон про Вищий антикорупційний суд… Я невідкладно його передам Президентові. Я переконаний, що в найближчий час він також буде підписаний Президентом", - зазначив голова ВР.

Як повідомляв УНН, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав закон про Антикорупційний суд. Документ Голова парламенту підписав на брифінгу у межах другої міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова та Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального і безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО" у Києві.

Нагадаємо, 7 червня Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про Вищий антикорупційний суд.

Сполучені Штати повністю підтримають висновки Міжнародного валютного Фонду щодо закону про Антикорупційний суд і подальшого надання Україні траншу в розмірі 1,9 млрд доларів.

В свою чергу у Міжнародному Валютному Фонді заявили, що проведуть аналіз законопроекту про Антикорупційний суд на предмет його відповідності домовленостям.

Українські Національні Новини

Політика