pasazhir-legkovika-zaginuv-vnaslidok-dtp-v-khersoni

Пасажир легковика загинув внаслідок ДТП в Херсоні

 • 12160 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Пасажир автомобіля Opel загинув на місці аварії внаслідок лобового зіткнення з автомобілем Volkswagen. Винуватиця ДТП госпіталізована. Про це повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області, передає УНН.

Сьогодні об 11:30 до поліції надійшло повідомлення, що у Херсоні біля ТРЦ "Фабрика" сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. На місці події поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля Opel не обрала безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впоралась з керуванням та скоїла лобове зіткнення з автомобілем Volkswagen.

В результаті ДТП 42-річний пасажир автомобіля Opel загинув на місці. Жінка-водій доставлена до лікарні. Попередня правова кваліфікація - ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Поліція з’ясовує обставини ДТП.

Нагадаємо, у Львові 21-річна дівчина на автомобілі не впоралася з керуванням, збила електроопору та в’їхала у дерево. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП