patrulni-donechchini-zi-strilyaninoyu-zatrimali-deboshira

Патрульні Донеччини зі стріляниною затримали дебошира

 • 9478 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У Сєвєродонецьку поліцейським довелось стріляти в чоловіка, який напав на правоохоронців. Про це УНН повідомили у прес-службі Нацполіції.

Сьогодні, 9 червня, о 00.34 наряд патрульної поліції отримав виклик, що на вул. Гагаріна відбувається бійка. На порозі будинку інспектори патрульної служби виявили 82-річну заявницю зі слідами крові на тілі.

Жінка розповіла поліцейським, що її та доньку побив онук. Піднявшись до квартири, поліцейські виявили молодого чоловіка та закривавлену доньку заявниці.

24-річний молодий чоловік перебував з ознаками алкогольного сп’яніння і поводив себе агресивно. Він розмахував руками, погрожуючи фізичною розправою працівникам поліції, висловлювався нецензурно на адресу поліцейських і хапав їх за формений одяг.

Раптово чоловік напав на поліцейських, почав завдавати їм удари, чинив фізичний супротив. При спробі патрульних затримати його хлопець намагався заволодіти спецзасобами поліцейських. В один з моментів правопорушник повалив на підлогу інспектора патрульної поліції та намагався його душити.

У результаті напарниця поліцейського застосувала табельну вогнепальну зброю. Здійснивши декілька пострілів, патрульна заподіяла нападникові вогнепальне поранення пахової області, зупинила напад та, ймовірно, врятувала життя колезі.

Нападника госпіталізовано. Триває перевірка обставин інциденту.

Як повідомляв УНН, депутата облради заарештували за участь в стрілянині на Харківщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП