patrulni-dvichi-lovili-nemovlya-z-ruk-netverezoyi-materi

Патрульні двічі ловили немовля з рук нетверезої матері

 • 9440 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 13 грудня. УНН. Патрульні за ніч двічі ловили кількамісячну дитину з рук нетверезої матері. Про це проінформували у прес-службі Патрульної поліції Львова, повідомляє УНН.

Так, на вулицю Мазепи патрульні за одну ніч отримали три виклики. Останній близько 3-ї год. ночі. Заявниця перебувала у стані алкогольного сп‘яніння і не могла потрапити додому. Жінка, є матір‘ю чотирьох дітей, одна з яких є кількамісячною. Вона не змогла пояснити патрульним, чому покинула дітей на невизначений час і вживала алкоголь. У цей час з дітьми був тато. Безпосередньо в квартирі 30-річна жінка вчинила сварку, тримаючи на руках дитину, намагалася вчинити бійку з чоловіком та патрульними. Під час цього 4-місячна дитина випала з рук матері, і інспекторам вдалося зловити дівчинку.

У поліції повідомили, що на місце викликали швидку допомогу, яка оглянула дітей. З ними все гаразд. У зв‘язку з неадекватною поведінкою матері на місце викликали також бригаду медиків з психіатричної лікарні. При лікарях матір кинула дитину поліцейським, які знову її врятували від падіння. Медики госпіталізували жінку, адже помітили у неї схильність до суїциду. Патрульні написали рапорт щодо цієї події і повідомили про неї відповідні служби та гарячу лінію міста.

Українські Національні Новини

Суспільство