pavelko-mi-virimo-v-uspikh-zbirnoyi-na-vidbori-yevro-2020

Павелко: ми віримо в успіх збірної на відборі Євро-2020

 • 10909 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підвів підсумки 2018 року і розповів про те, які події приготував українському футболу 2019 рік, передає УНН із посиланням на прес-службу ФФУ.

Президент Федерації відзначив високий рівень організації фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, нагадав про історичну перемогу синьо-жовтих в першому матчі Ліги націй та про успіх юнацької збірної України U-19, яка вийшла до півфіналу чемпіонату Європи і виборола путівку до фінальної частини чемпіонату світу.

Окремо Павелко нагадав, що минулого року було створено Дитячу футбольну академію ФФУ.

"Важливо, що початок формування нового футбольного покоління України відбувається паралельно з безпрецедентною для всієї Східної та Центральної Європи кампанією з боротьби з договірними матчами. Саме у 2018 році ми почали повномасштабний наступ на організаторів нечесної гри й рішуче налаштовані викоренити це зло в українському футболі раз і назавжди", - підкреслив він.

Президент ФФУ висловив надію, що новий рік подарує представникам українського футболу нові перемоги.

"Віримо в успішний виступ головної команди України у відборі до чемпіонату Європи-2020 і національної жіночої збірної України — у кваліфікації до Євро-2021, віримо в перемоги збірної U-20 на чемпіонаті світу, збірних U-19 та U-17 — в еліт-раунді відбору до чемпіонату Європи-2019, наших клубів — в єврокубкових матчах!" - заявив Павелко.

Нагадаємо, як писав УНН, третього власника "золотого м’яча" запросять працювати у ФФУ.

Українські Національні Новини

Спорт