pavelko-okresliv-plani-uaf

Павелко окреслив плани УАФ

 • 9415 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Сьогодні виповнюється 5 років, як УАФ очолив Андрій Павелко. За його словами, це був цікавий період рішень і реформ. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Виповнюється 5 років, як футбольна спільнота нашої держави довірила мені керівництво Українською асоціацією футболу. Це був надзвичайно цікавий період розвитку, впровадження інноваційних рішень і реформ, очищення організації від сірих фінансових схем і боротьби з договірними матчами, час важливих соціальних проектів і розвитку масового футболу, яскравих фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, підтримки наших Героїв-захисників та нових історичних досягнень на міжнародній арені. І я дуже вдячний всій команді і кожному окремо співробітнику УАФ за ваш професіоналізм і плідну співпрацю!", - написав Павелко, додавши, що плани УАФ на майбутнє "не менш цікаві".

"Це підготовка і виступи головної команди в фінальній частині Євро-2020 та в елітному дивізіоні Ліги націй. Також в цьому році плануємо розпочати втілення давньої мрії багатьох поколінь футболістів — будівництво сучасної бази для національних збірних. Далі — покриття технологією VAR всіх матчів УПЛ та повне викорінення ганебної практики договірних матчів в Україні.

Загалом, наступні сезони, зокрема 2021/2022, важливі рішення, щодо яких були ухвалені на вчорашньому засіданні Виконкому УАФ, стануть переломними для всього українського футболу", - вважає Павелко.

Нагадаємо, УПЛ в наступному році планують розширити до 16 команд, і всі вони повинні будуть створити жіночі команди.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Павелко окреслив плани УАФ

     • 9415 переглядiв

    ООС: бойовики чотири рази порушили режим тиші, є поранений

     • 10750 переглядiв

    Україна в ООН заявила про нову форму змішаної агресії в Криму

     • 16070 переглядiв

    Зеленський відвідав завод "АвтоКрАЗ" у Кременчуці

     • 30808 переглядiв