pavelko-pidtrimav-initsiativu-translyuvati-matchi-pershoyi-ligi

Павелко підтримав ініціативу транслювати матчі Першої ліги

 • 19463 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Президент УАФ Андрій Павелко підтримав ініціативу телеканалів "Футбол" 1/2/3, які запропонували профінансувати трансляцію центральних поєдинків Першої ліги сезону-2019/20, з можливим залученням на них системи VAR. Про це Павелко заявив у програмі Футбол NEWS, передає УНН.

Він підкреслив, що сьогодні перед УАФ стоїть завдання - зробити підсумок боротьби у Першій лізі максимально "спортивним". Важливо, щоб телебачення відіграло у цьому свою роль, шляхом показу максимальної кількості матчів, приділивши велику увагу даному турніру, говорить президент УАФ.

"Щоб ніхто не зміг маніпулювати тими чи іншими результатами. Ми за те, щоб підвищення у класі було спортивним і вирішувалося на футбольному полі. Наше завдання - контроль і залучення арбітрів з Прем'єр-ліги до роботи на ключових матчах Першої ліги. Важлива і увага телебачення, яке буде висвітлювати дані поєдинки, кожен спірний момент у кінцівці чемпіонату. Для нас це дуже важливо. Це наш пріоритет", - заявив Павелко.

Як повідомлялося в УНН, УАФ продовжує переговори з Міністерством охорони здоров'я з приводу повернення уболівальників на футбол.

Українські Національні Новини

Спорт