pavelko-pishayusya-mozhlivistyu-predstavlyati-ukrayinu-v-uyefa

Павелко: пишаюся можливістю представляти Україну в УЄФА

 • 13544 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Сьогодні, 7 лютого, - річниця обрання президента Української асоціації футболу Андрія Павелка до Виконавчого комітету УЄФА. Він прокоментував цю подію, заявивши, що можливість представляти Україну в УЄФА для нього велика честь і відповідальність, передає УНН з посиланням на пресслужбу УАФ.

За минулі дванадцять місяців колективний орган управління УЄФА ухвалив чимало важливих рішень, відзначили в Асоціації.

І, за словами Андрія Павелка, це був дуже цікавий, насичений і відповідальний для нього рік.

"Пишаюся тим, що маю честь представляти Україну в керівному органі УЄФА", - сказав він, додавши, що це представництво дає великі можливості, що дозволяють налагоджувати тісні партнерські відносини з представниками футбольних асоціацій інших країн.

"Це велика відповідальність і великі можливості, що дозволяють налагоджувати тісні партнерські відносини з представниками футбольних асоціацій інших країн, ділитися власними напрацюваннями та переймати досвід з розвитку футболу інших країн, брати участь в розробці нових ідей і проектів, спрямованих на популяризацію футболу в Європі.

Бути в епіцентрі футбольного життя континенту і впливати на його розвиток почесно, це надихає на нові ідеї та проекти, які сприятимуть створенню кращих умов для занять футболом як для дітей, так і для дорослих в нашій країні", - написав глава УАФ.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, Павелко назвав нових суперників України для підготовки до Євро-2020.

Українські Національні Новини

Спорт