pavelko-pro-peremogu-molodizhki-tsey-uspikh-nadikhne-natsionalnu-zbirnu

Павелко про перемогу молодіжки: цей успіх надихне національну збірну

 • 9200 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Учора, збірна України U-21 під орудою Руслана Ротаня в півфіналі Турніру Лобановського без проблем обіграла команду Кіпру, забивши у ворота суперника три м’ячі. А збірна України U-20 вперше в історії вийшла в чвертьфінал ЧС. Вітаючи команди, президент УАФ Андрій Павелко зазначив, що ці перемоги надихнуть і нашу головну команду, яка зовсім скоро виступатиме у Львові в рамках кваліфікації до Євро-2020. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Молодіжна та юнацька(U-20) збірні дарують своїм вболівальникам дві впевнені перемоги!!! Команда Олександра Петракова долає опір Панами і виходить в 1/4 фіналу чемпіонату світу!

Вперше збірна України цього віку подолала бар'єр 1/8 фіналу! Команда Руслана Ротаня здобуває перемогу над Кіпром і гратиме у фіналі турніру пам'яті Валерія Лобановського з командою Ізраїлю!

Красивий футбол і 100% результат! Вітаю вболівальників, футболістів і тренерів з перемогою! Впевнений, що цей успіх надихне і нашу головну команду, яка зовсім скоро виступатиме у Львові в рамках кваліфікації до Євро-2020! Слава Україні!", - зазначив Павелко.

Як писав УНН, 29 травня Павелка було обрано головою Комітету УЄФА зі статусу гравців, трансферів, агентів та матч-агентів. 

Українські Національні Новини

Спорт