pavelko-pro-situatsiyu-v-pershiy-lizi-klubi-povinni-sisti-i-domovitisya

Павелко про ситуацію в Першій лізі: клуби повинні сісти і домовитися

 • 9574 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував ситуацію, яка виникла в Першій лізі. Він звернув увагу на необхідність якнайшвидшого ухвалення рішення щодо визначення найсильніших, вважаючи, що воно повинно бути погоджено за участю всіх клубів, передає УНН з посиланням на sportarena.com.

"Дуже б хотілося, щоб ігровий процес у команд тривав, щоб ці команди не зникли через те, що велика пауза, і немає ігор в цих регіонах. Необхідно якомога раніше ухвалити рішення про відновлення чемпіонату, про продовження поточного, про плей-офф. Але це рішення має бути законне, клуби, які мають право на підвищення в класі, повинні чесно сісти і вирішити, що вони всі погоджуються щодо регламенту проведення плей-офф між собою і визначення найсильнішого за спортивним принципом", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко розповів про дії УПЛ в разі зараження гравця коронавірусом

Нагадаємо, днями на стадіоні Оболонь у Києві зібралися клуби Першої та Другої ліг, щоб визначитися з долею сезону 2019/20. За інформацією ЗМІ, клуби Другої ліги ухвалили рішення не догравати решту матчів чемпіонату. Рішення пізніше повинні затвердити в Українській асоціації футболу.

Що стосується обміну між лігами, то рішення буде ухвалено після того, як визначиться ситуація в Першій лізі. Своєю чергою, клуби Першої ліги вирішили сезон не догравати, однак розглядаються різні варіанти визначення трьох команд, які повинні підвищитися у класі.

Як писав УНН, великий футбол повертається в Україну з 30 травня.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    До Дня Києва в’їзд в столицю не обмежуватимуть – Кличко

     • 60907 переглядiв