pavelko-pro-surkisa-ta-biyku-mayachnya-yaku-navit-smishno-komentuvati

Павелко про Суркіса та бійку: маячня, яку навіть смішно коментувати

 • 17358 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Глава УАФ Андрій Павелко спростував чутки про бійку під час матчу "Україна — Португалія", передає УНН з посиланням на спортивний портал "Чемпіон". 

"Це все маячня. Навіть смішно", - сказав Павелко, назвавши інформаційний вкид про бійку спробою відвернути увагу від класної гри збірної та хорошої роботи Української асоціації футболу.

Він також нагадав про те, що під час гри на усіх присутніх у VIP-ложі гостей постійно були спрямовані телевізійні камери.

"На нас були спрямовані камери до, під час і після матчу. Були тільки хороші емоції в роздягальні і на трибуні. Тому мені смішно всю цю інформацію сприймати. Кожен такий фейк викликає у мене лише посмішку", - запевнив Павелко.

Нагадаємо, першоджерелом вкиду про, нібито, бійку між Президентом УАФ Павелко та колишнім президентом ФФУ Суркісом став Олег Печерний, який представляється Головою профспілки футболістів.

Натомість, за словами Голови Всеукраїнської професійної спілки "Футбол України" Ігоря Гатауліна, до профспілкового руху Печерний нині не має жодного відношення.

"У 2003 році Печерний зареєстрував регіональну дніпропетровську профспілку, і керував нею, але у підсумку, після того як він привласнив собі понад 100 тис. долл у футболістів (був засуджений до 6 років ув'язнення і відбував покарання), Печерного викреслили з футбольного світу. Можливо, він створив собі якийсь фонд зараз, але до реальної профспілки футболістів він стосунку не має жодного", - розповів Гатаулін.

Ба більше, у президентській ложі Печерний під час матчу "Укараїна-Португалія" взагалі не перебував.

Натомість, там були присутні військові та нещодавно звільнені політичні в'язні Кремля.

"....коли хлопці побачили серед гостей Григорія Суркіса, до мене підійшли кілька осіб і попросили або пересадити їх в іншу ложу, або поговорити з Суркісом, щоб він пішов. Я передав це прохання президенту УАФ Андрію Павелку. Сам перебував у цій ложі до кінця матчу і ніяких інцидентів там не було", – розповів радник президента УАФ розповів Валентин Латипов, спростувавши інформацію про бійку.

Між тим, за даними спортивного порталу UkrBall, між Павелко та Суркісом дійсно спалахнув конфлікт, проте його ініціатором був саме Григорій Суркіс. Причиною конфлікту ресурс називає відсутність запрошення у Суркісів на перегляд матчу саме у президентській VIP-ложі. Також UkrBall спростував інформацію про те, що у результаті конфлікту, нібито, постраждав Павелко.

Зауважимо, що сам Григорій Суркіс говорити про "бійку" відмовився, заявивши лише те, що цю тему "не коментує".

Українські Національні Новини

Суспільство