pavelko-prokomentuvav-vidstoronennya-makarova-z-posadi-prezidenta-pfl

Павелко прокоментував відсторонення Макарова з посади президента ПФЛ

 • 10168 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував резонансне відсторонення Сергія Макарова з посади президента ПФЛ, передає УНН з посиланням на Футбол NEWS.

Він вважає, що причина відсторонення Макарова лежить у відсутності комунікації з клубами. Разом з тим, Павелко переконаний, що клуби мають повне право самі вирішувати, як їм "жити і розвиватися".

"Я вважаю, що це справи клубів. Ми зобов'язані прислухатися до їхньої думки, але я кілька разів обговорював, що вихід з карантину дуже важливий в комунікації з клубами.

Ми бачили, як Євген Дикий разом з нами спілкувався з клубами і виводив крок за кроком з карантину УПЛ. Ми обговорювали кожен момент з усіма клубами.

У ПФЛ не відбулося контакту, загубилося особисте спілкування. Я добре ставлюся до Сергія Макарова, але впевнений, що клуби зобов'язані самі вирішувати, як їм жити і розвиватися", - сказав Павелко.

Нагадаємо, 5 серпня Макаров покинув пост президента ПФЛ.

Передувало цьому висловлення йому недовіри з боку клубів Першої та Другої ліг.

Як повідомляв УНН, за словами президента ФК "Гірник - Спорт" Петра Каплуна, всі "напрацювання" Макарова підлягають перегляду.

Українські Національні Новини

Спорт