pensionera-yakiy-rozbeschuvav-9-richnu-divchinku-areshtuvali

Пенсіонера, який розбещував 9-річну дівчинку, арештували

 • 10730 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У місті Куп'янську Харківської області суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 67-річному чоловікові, який підозрюється у розбещенні 9-річної дівчинки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

"Наразі встановлено, що 9-річна дівчинка проживала у сім'ї, яка перебувала у скрутному матеріальному становищі. Чоловік підгодовував дитину, товаришував з нею. Під приводом перегляду мультфільмів та можливості пограти у комп'ютерні ігри він запросив дівчинку до себе в гості. Вдома зловмисник вчинив відносно дитини розпусні дії. Наступного дня чоловік відвів дівчинку до місця своєї роботи - до котельні, де він працював майстром. Щоб дитина не змогла піти додому та розповісти дорослим про те, що сталося, зачинив її у підсобному приміщенні", - пояснив заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Михалік.

Наразі з дитиною працюють лікарі та психологи. Зазначено також, що підозрюваний вже мав судимість за вчинення розпусних дій щодо неповнолітніх. Максимальна санкція статей передбачає 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Куп’янському районі на Харківщині 67-річний пенсіонер закрив 9-річну дівчинку в приміщенні котельні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП