pensionerka-viddala-shakhraytsi-16-5-tis-dolariv-za-ritual-zi-spasinnya-sina-vid-smerti

Пенсіонерка віддала шахрайці 16,5 тис. доларів за ритуал зі спасіння сина від смерті

 • 13825 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. У Чернівецькій області 67-річна жінка віддала 16,5 тисяч доларів шахрайці, яка обіцяла врятувати її сина від смерті за допомогою ритуалу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Чернівецької області.

"Наприкінці серпня до поліції звернулася 67-річна жителька Чернівців і повідомила, що стала жертвою шахрайських дій", - йдеться у повідомленні.

Жінка побачила в газеті повідомленні, де невідома пропонувала допомогу у вирішенні життєвих проблем. Потерпіла відвідала декілька сеансів, а коли почула, що синові загрожує смертельна небезпека – не вагаючись передала жінці гроші та ювелірні прикраси для проведення нібито ритуального обряду. Порушниця переконала жінку, що поверне коштовності й кошти вже наступного дня після проведення обряду.

"Коли заявниця прийшла за своїм майном – виявилося, що незнайомка покинула орендоване приміщення. Зі слів потерпілої, сума збитків скала приблизно 16,5 тисяч доларів США", - йдеться у повідомленні

Правоохоронці знайшли її та вилучили частину речових доказів.

"Слідчі Шевченківського відділення поліції повідомили 39-річній жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 190 (Шахрайство) ККУ. За такі дії підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі судитимуть організовану злочинну групу, яка підозрюється у заволодінні нерухомістю мешканців міста на суму близько 8,8 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП