pentagon-sklikaye-zustrich-z-virobnikami-zbroyi-schob-viznachiti-spromozhnist-galuzi-pidtrimuvati-ukrayinu

Пентагон скликає зустріч з виробниками зброї, щоб визначити спроможність галузі підтримувати Україну

 • 209553 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Пентагон збирається скликати нараду своїх провідних виробників зброї в середу, щоб обговорити спроможність галузі підтримувати Україну у тривалій війні з Росією, за словами чиновника з оборони та промисловості. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Засекречене обговорення включатиме пропозиції щодо прискорення виробництва існуючих систем та розробки нових систем, що мають ключове значення для допомоги Міністерства оборони Україні та союзникам, сказав оборонний чиновник.

На зустрічі зберуться вісім найкращих провідних оборонних підрядників, включаючи General Dynamics, Lockheed Martin та інших.

Це «частина нашого постійного, частого діалогу з галузевими партнерами, щоб забезпечити стійку промислову базу, яка відповідає потребам департаменту», – сказав чиновник.

Зустріч між оборонними підрядниками і Пентагоном була організована буквально кілька днів тому, за словами представника оборонної промисловості, який безпосередньо знає про домовленості. Посадовець сказав, що підрядникам сказали, що основна увага на зустрічі зосереджена на «спроможності галузі» підтримати Україну, якщо війна триватиме кілька років.

Нагадаємо

США: Вікторія Спарц закликає Держдепартамент повернути своїх дипломатів в Україну

Українські Національні Новини

Політика