pered-vizitom-v-ukrayinu-prezident-yevrokomisiyi-zustrilasya-z-papoyu-rimskim

Перед візитом в Україну президент Єврокомісії зустрілася з Папою Римським

 • 130820 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У п’ятницю, 10 червня, Папа Франциск прийняв на аудієнції президента Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн. Про це УНН повідомляє з посиланням на новини Ватикана.

Деталі

Повідомляється, що розмова зі Святішим Отцем була присвячена таким темам, як війна в Україні, кліматичні зміни та екостала архітектура.

Президент Єврокомісії також зустрілася Державним Секретарем Святого Престолу кардиналом П’єтро Пароліном і Секретарем у справах стосунків з державами і міжнародними організаціями архиєпископом Полем Річардом Ґаллаґером.

Під час переговорів у Державному Секретаріаті йшлося про двосторонні стосунки та про спільні зусилля з метою покласти край війні в Україні, присвятивши окрему увагу гуманітарним аспектам і продовольчим наслідкам затягування конфлікту. Крім того, обговорено висновки Конференції про майбутнє Європи та їхні наслідки для майбутнього укладу Європейського Союзу.

Нагадаємо

Сьогодні, 11 червня, Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до Києва. Очікується, що вона обговорить з президентом Володимиром Зеленським просування на шляху до вступу України в ЄС.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Неділя обіцяє бути спекотною

     • 141993 переглядiв