pered-zvilnennyam-limanu-ponad-200-okupantiv-namagalis-vtekti-na-tsivilnikh-avto-ta-mikroavtobusakh

Перед звільненням Лиману: понад 200 окупантів намагались втекти на цивільних авто та мікроавтобусах

 • 231247 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Перед звільненням населеного пункту Лиман окремі підрозділи противника намагалися відійти вглиб тимчасово окупованих територій. Як повідомили у Генштабі, в районі Щастя була виявлена колона із цивільних автомобілів та мікроавтобусів, в якій налічувалось понад 200 окупантів, передає УНН.

Деталі

Як повідомили у Генштабі, завдяки успіхам Сил оборони, на окремих напрямках відзначено зниження рівня морально-психологічного стану ворожого особового складу, що призводить до численних випадків здачі військовослужбовців в полон та залишення своїх позицій.

Перед звільненням населеного пункту Лиман окремі підрозділи противника намагалися відійти вглиб тимчасово окупованих територій.

"... 30 вересня, в районі населеного пункту Щастя була виявлена колона із цивільних автомобілів та мікроавтобусів, в якій налічувалось понад 200 військовослужбовців зі складу 2 армійського корпусу російських окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські військові повністю зачистили від російських окупантів місто Лиман у Донецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП