perekinuta-fura-vzhe-drugiy-den-paralizuye-rukh-na-trasi-u-lvivskiy-oblasti

Перекинута фура вже другий день паралізує рух на трасі у Львівській області

 • 39034 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 20 грудня. УНН. На трасі "Львів – Жовква" у Львівській області вчора перевернувся вантажний автомобіль. До сьогодні його з дороги досі не забрали, через що рух на трасі ускладнено. Про це УНН повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

"Аварія трапилась вчора о 15-їй годині. Поблизу села Гряда сталося зіткнення вантажівки та легковика. Водій легковика виїхав на зустрічну та зіткнувся з фурою. Вантажівка перекинулася. Другий день фуру не можуть забрати з дороги, адже вона опломбована працівниками митниці і заповнена вщент товарами зі скла. Водій, житель Молдови, боїться за вантаж, тому не викликає фірму, яка може тросами підняти автомобіль", – повідомили у патрульній поліції.

Наразі водій і правоохоронці шукають авто, у яке можна перевантажити товар, і митників, які знімуть пломбу. Патрульні поліцейські регулюють рух на трасі, адже через перевернуту фуру він був ускладнений.

Нагадаємо, на трасі "Київ – Чоп" сталася ДТП за участі двох вантажних автомобілів, внаслідок чого один з них перекинувся і перекрив собою проїжджу частину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП