perelit-u-21-godinu-za-800-yevro-fanati-reala-vidmovlyayutsya-letiti-na-final-lch-v-kiyiv

Переліт у 21 годину за 800 євро: фанати "Реала" відмовляються летіти на фінал ЛЧ в Київ

 • 10576 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Вболівальники "Реала" напередодні проведення фіналу ЛЧ УЄФА в Києві зіткнулися з масою нерозв'язних проблем. Дорогі квитки, незручні перельоти і захмарні ціни в столичних готелях змушують футбольних фанатів ставати свої квитки на матч. Про це пише видання Marca, передає УНН.

У статті наголошується, що найдешевший квиток на літак до Києва коштує 791 євро, і тривалість рейсу за цю ціну становить 20 годин 50 хвилин.

"Літак вирушає в п'ятницю, прибуває в суботу о 17:50. Таким чином, для того щоб дістатися до стадіону, залишається дуже мало часу", - зазначає автор статті.

При цьому вилетіти якимось рейсом в день матчу можливості немає. Оскільки перший такий літак відправляється тільки о 15:20 і прибуває до Києва о 1-й годині ночі понеділка.

"Прямих рейсів немає, принаймні таких у найпопулярнішій пошуковій системі Rumbo знайти не вдалося", - сказано в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Павелка ігнорують всі незручні запитання про гроші, схеми і регламент УЄФА

Далі автор пише, що є рейси, (виліт о 6 ранку і прибуття о 13:15), вартість яких становить 2900 євро, що дуже дорого.

"Існує ще один рейс вартістю трохи більше 3000 євро, але повернення - у неділю, і дорога займе близько 26 годин", - зазначає автор статті.

Є також ще один рейс, що вилітає в п'ятницю. На нього вільні всього три місця, а вартість квитка сягає 2700 євро. Сам переліт передбачає близько 10 годин в дорозі з пересадками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко втягнув УЄФА в корупційний скандал - ЗМІ

Окрему увагу автор матеріалу звертає на вартість проживання в Києві, відзначаючи захмарні ціни за ніч у столичних готелях і апартаментах.

"Кімната, яка коштує 48 євро, в день фіналу (26 травня) коштує 3000 євро за добу", - сказано в статті.

"Навіть якщо б це був перший Кубок Європи, то це було б божевіллям (такі ціни за квитки та проживання), але це вже шостий Кубок Європи", - прокоментував один з уболівальників "Реала", який вирішив відкликати свій квиток і не летіти в Київ.

"Я не збирають летіти, це великі гроші, і дуже незручна поїздка", - цитує фана видання Marca.

Зазначається також, що багато хто з вболівальників, які все-таки прибудуть до Києва 26 травня, заплатили за свої квитки і готель вже давно, сподіваючись, що Мадрид потрапить до фіналу.

Нагадаємо, як писав УНН, більше 2 тисяч уболівальників "Реала" відмовилися від квитків на фінал ЛЧ в Києві.

Також нагадаємо, що залишити фінальний матч ЛЧ без уболівальників може і загроза страйку авіадиспетчерів "Украероруху".

Українські Національні Новини

Спорт