peremoga-nad-vorskloyu-dozvolila-olimpiku-pokinuti-ostannye-mistse-upl

Перемога над "Ворсклою" дозволила "Олімпіку" покинути останнє місце УПЛ

 • 10353 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У заключному поєдинку 11 туру Української Прем'єр-ліги донецький "Олімпік" у Києві приймав "Ворсклу", повідомляє УНН з посиланням на сайт "Олімпіку".

Стартові хвилини гри залишилися за гостями. "Ворскла" більше контролювала м'яч і намагалася шукати своє щастя в атаці проникаючими передачами.

Однак до 10-й хвилині стартовий натиск полтавчан вичерпався. Донецькі футболісти гру вирівняли і поступово почали диктувати супернику вже свої умови. Ще через дві хвилини Фабіньо заробив штрафний удар на лівому фланзі. Імері прямим ударом ледь не закрутив м'яч у дальню від воротаря дев'ятку, але Ткачук кінчиками пальців зміг ліквідувати загрозу. У підсумку лише кутовий.

Перший тайм не подарував забитих голів, але точно не змусив уболівальників нудьгувати: велика кількість небезпечних моментів і високі швидкості команд.

Друга половина зустрічі, як і перша, почалася з моменту біля воріт Кринського. Подачу з флангу від півзахисника гостей головою замикав Коломоєць – неточно.

Рахунок був відкритий на 67-й хвилині матчу. Тейшера отримав пас від Політило в центрі штрафного, витримав паузу і відправив м'яч у ворота Ткаченко - 1:0.

Олімпійці відчули, що потрібно забивати другий гол і закривати гру. Результативним став кутовий на 75-й хвилині матчу. Лук'янчук виграв боротьбу на другому поверсі і вколотив м'яч під поперечину - 2:0.

Фінальний свисток Олександра Дердо зафіксував першу в цьому сезоні, домашню перемогу "Олімпіка" над "Ворсклою"

Відзначимо, що "Олімпік" набрав 8 очок і піднявся на восьме місце турнірної таблиці. "Ворскла" також має 8 балів.

Українські Національні Новини

Спорт