peremoga-po-bulitam-vivela-donbas-u-tretiy-raund-kontinentalnogo-kubku

Перемога по булітам вивела "Донбас" у третій раунд Континентального кубку

 • 8935 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У вирішальному матчі другого раунду Континентального кубка ХК "Донбас" в серії післяматчевих булітів переграв чемпіона Латвії – "Мого", повідомляє кореспондент УНН.

На льоду броварського ТРЦ "Термінал" градус напруженості в матчі був на висоті. Наприкінці першого періоду гості отримали дві хвилини гри в більшості, але чинний чемпіон України встояв.

У другому періоді "Донбас" знову опинився у меншості, але в одному з моментів Олександр Матеріхун допрацював власний момент до кінця і зумів забрати шайбу у воротаря, який покинув рамку воріт. Як наслідок українець відкрив рахунок, закинувши шайбу у порожню сітку.

У заключні 10 хвилини третього періоду латвійцям протягом трьох хвилин вдалося закинути дві шайби і переломити хід подій. Проте рятівником господарів на 58 хвилині став Вадим Мазур, який закинув шайбу під поперечину – 2:2.

Овертайм також не допоміг визначити переможця. І тільки в серії післяматчевих булітів вперше пробити воротаря вдалося Олександру Васильєву, який приніс перемогу донеччанам.

Зауважимо, що "Донбас" набрав 8 очок і випередив "Мого" на один пункт, тріумфував в групі.

Додамо, донеччани пробилися до третього раунду змагань. З іншої групи туди пробився ХК "Ференцварош".

Українські Національні Новини

Спорт