peremogoyu-khk-donbas-zavershivsya-regulyarniy-sezon-ukhl

Перемогою ХК "Донбас" завершився регулярний сезон УХЛ

 • 12714 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Для хокеїстів "Донбасу" генеральна репетиція 1/2 фіналу Української хокейної ліги пройшла цілком успішно. На виїзді донеччани з рахунком 6:3 обіграли свого майбутнього опонента в плей-офф "Кривбас". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УХЛ.

Старт поєдинку видався невдалим для "Кривбаса". По черзі Денис Кочетков, Роман Благой і Євген Нікіфоров відзначилися у воротах Андрія Бесхлєбного. Наставник криворіжців Олександр Куликов тут же змінив воротаря - на лід вийшов В'ячеслав Вязовова.

Атакуючий запал "Донбасу" злегка спав, а "Кривбас" не залишав надій повернутися в гру. Це вдалося після відмінної передачі Олексія Ворони на Руслана Максименко, який переправив шайбу в порожній кут воріт.

Ударний перший період продовжив Микита Буценко, який закинув у ворота голкіпера "Кривбасу" після рикошету.

В кінці другого періоду перевага у два гравці була реалізована "Кривбасом" - після накидання у воротарський, шайба відлетіла до Микити Попова, котрий скоротив відставання в рахунку. Ще одну більшість було реалізовано криворожанами на 55-й хвилині - Олександр Міхейонок віддав передачу на Ігоря Слюсаря, який виклав шайбу під потужний кидок Кирилу Белоусову.

Перевага в дві шайби відновилося буквально тут же - Олег Шафаренко накинув шайбу на хід Є.Никифорову, який розстріляв Владислава Вязовова. Крапку в матчі поставив М.Буценко, який опинився на самоті перед воротами голкіпера "Кривбасу", і, обігравши його, закотив шайбу в ворота.

Зазначимо, що цим матчем була підведена підсумкова лінія під Першим етапом чемпіонату Української хокейної ліги. До плей-офф з 1-го місця пройшов "Кременчук", з 2-го "Донбас", 3-м став "Кривбас" і 4-м – "Дженералз".

Додамо також, перші матчі плей-офф відбудуться 8 і 9 березня.

Нагадаємо, ХК "Кременчук" достроково виграв регулярний чемпіонат України.

Українські Національні Новини

Спорт