peremovini-zelenskogo-ta-baydena-detali

Перемовини Зеленського та Байдена: деталі

 • 333287 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів телефонні перемовини із президентом США Джо Байденом. Лідери говорили про те, як збільшити безпеку України і стримати російську агресію. Про це повідомляє УНН з посиланням на Білий дім.

Цитата 

"Президент Байден підкреслив триваючі дії, що вживаються Сполученими Штатами, їх союзниками і партнерами, а також приватним бізнесом, щоб збільшити витрати Росії за її агресію в Україні", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що адміністрація Байдена збільшує безпеку, гуманітарну та економічну допомогу Україні і тісно співпрацює з Конгресом для отримання додаткового фінансування.

Президент США привітав рішення Visa і Mastercard призупинити обслуговування в Росії.

Байден знову висловив стурбованість з приводу нападу Росії на українську атомну електростанцію і високо оцінив майстерність і хоробрість українських операторів, які підтримували реактори в безпечному стані.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський поговорив з бізнесменом, засновником SpaceX Ілоном Маском та подякував за підтримку нашої країни, а також анонсував нову партію станцій супутникового інтернету StarLink.

Українські Національні Новини

Політика