peresuvatisya-lishe-grupoyu-ta-ne-vstupati-v-superechki-rozvidka-zdobula-instruktsiyu-dlya-rosiyskoyi-delegatsiyi-u-turechchini

Пересуватися лише групою та не вступати в суперечки: розвідка здобула інструкцію для російської делегації у Туреччині

 • 128000 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Представник "Ростех" у Туреччині підготував спеціальні інструкції для російської делегації, яка бере участь у Міжнародному авіасалоні "Євразійське авіашоу - 2022". Про це УНН повідомляє з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Цитата

"Не піддаватися на провокації, вести себе гідно, не вступати в полеміку та суперечки, пересуватися лише організованою групою у супроводі працівника представництва чи посольства росії" — ідеться в інструкції для російської делегації в Туреччині.

Деталі

Повідомляється, що Головне управління розвідки здобуло документ, який свідчить про майбутнє відвідування Туреччини російської делегації з метою взяти участь у Міжнародному авіасалоні "Євразійське авіашоу - 2022".

"У документі представник "Ростех" у Туреччині попередив своїх російських колег про невтішну для росії ситуацію в Туреччині та дав рекомендації щодо поведінки делегації під час візиту і як приховувати свою приналежність до країни-агресора", - йдеться в повідомленні.

В розвідці зазначають, що росія стала небажаною країною у всіх демократичних державах, бо росіян не раді бачити серед вільних народів.

"І так буде й надалі! Тепер бути представником з росії повинно бути соромно, адже кожний з вас є співучасником всіх воєнних злочинів проти цивілізованого світу", - наголошують в розвідці.

Доповнення

Вища рада правосуддя просить виключити росію зі складу ООН і ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Суспільство