perevaga-vereschuk-u-tomu-scho-vona-nezalezhna-vid-zabudovnikiv-politolog

Перевага Верещук у тому, що вона незалежна від забудовників - політолог

 • 13139 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Кандидат у мери Києва Ірина Верещук незалежна від столичних забудовників. Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав політолог Олексій Якубін, пояснюючи, які переваги це має з точки зору партійної стратегії, передає УНН.

Він уточнив, що висувати на місцеві вибори незаплямованих та далеких від олігархічних кланів кандидатів — це стратегія партії “Слуга народу”.

“Якщо говорити про "Слугу народу“, то мені здається, що вони продовжують ту саму стратегію, яка їм вдалася на парламентських виборах.

Наприклад, по Києву — стратегію, що ми ведемо нові обличчя. Сила бренду і спроба показати, що у нас немає, наприклад, людей, які пов’язані чітко з якимись олігархічними групами. Тому ми й бачимо, що з Львівщини Верещук висувається у Київ. От Верещук, вона у Києві з жодним забудовником не пов’язана. Думаю, що це свідома стратегія”, — зазначив Якубін.

Натомість політичний експерт Всеволод Степанюк вважає однією з головних проблем чинного мера Віталія Кличка його несамостійність. 

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, до другого туру столичних виборів виходять Ірина Верещук та Віталій Кличко. 

Українські Національні Новини

Політика