perevaha-rosii-na-mori-nadlomlena-zsu-maiut-pravo-na-stratehichne-vrazhennia-obiektiv-zs-rf-ministr-tsyvilnoi-oborony-shvetsii

Перевага росії на морі надломлена, ЗСУ мають право на стратегічне враження об’єктів зс рф - міністр цивільної оборони Швеції

 • 18469 переглядiв

Україна ефективно покращила свободу судноплавства в Чорному морі, і перевага росії на морі зламана, але Україні необхідно розширити свої зусилля для нанесення стратегічних ударів по російських військових об'єктах, щоб забезпечити стратегічну перемогу, вважає міністр цивільної оборони Швеції Карл-Оскар Болін.

Україна ефективно використала свою можливість та покращила свободу судноплавства в Чорному морі, використовуючи творчий підхід і сміливість, але потрібно розширити ці зусилля, щоб здобути стратегічну перемогу. Про це заявив Міністр цивільної оборони Швеції Карл-Оскар Болін під час Другої Чорноморської безпекової конференції, передає УНН.

Деталі

Україна ефективно використала свою можливість та покращила свободу судноплавства в Чорному морі, вважає Болін, -  міністр цивільної оборони Швеції підкреслив, що перевага росії на морі надломлена українськими морськими операціями на тактичному і оперативному рівні.

Разом з тим, на думку шведського фахівця, зміна центру тяжіння допоможе Україні здобути стратегічну перемогу.

Україна має право на стратегічне враження військових об’єктів росії. Потрібно розширити ці зусилля для того, щоб забезпечити лінії комунікації через море. 

- наголосив Карл-Оскар Болін під час Другої Чорноморської безпекової конференції.

Нагадаємо

Друга Чорноморська безпекова конференція Міжнародної Кримської платформи стартувала в болгарській столиці Софії. Учасники проаналізують вплив російської агресії на безпекову ситуацію в Чорноморсько-Азовському регіоні та за його межами, обговорять стратегії реагування на наявні загрози та майбутнє регіональної безпеки.

15.04.24, 19:19 • [views_0]