perevirka-na-koronavirus-prikordonniki-peredali-medikam-pyatokh-lyudey-dlya-obstezhennya

Перевірка на коронавірус: прикордонники передали медикам п'ятьох людей для обстеження

 • 19186 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. У межах посилених заходів для недопущення занесення в Україну коронавірусної інфекції у середу, 11 березня, прикордонниками передано медикам трьох українців та двох іноземців з метою профілактики для додаткового обстеження. Про це повідомляє Держприкордонслужба України, передає УНН.

"Минулої доби, 11 березня, прикордонники перевірили 108 914 осіб. 5 осіб (трьох українців та двох іноземців) з метою профілактики передано медикам для додаткового обстеження", - йдеться в повідомленні.

Загалом, від 25 лютого цього року, перевірено понад 1,6 млн громадян. У результаті, виявлено 37 осіб з підвищеною температурою, 15 з них ізольовано для проведення медико-санітарних заходів.

Зазначається, що прикордонники здійснюють температурний скринінг громадян, які в’їжджають в Україну у пунктах пропуску через державний кордон, а також у КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення операції Об’єднаних сил та на адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим у цілодобовому режимі.

Як повідомляв УНН, в Україні з 12 березня запроваджується карантин для протидії новому коронавірусу, зокрема, це торкнеться усіх закладів освіти. 

Українські Національні Новини

Політика