perevirka-na-koronavirus-skrining-na-ukrayinskomu-kordoni-proyshli-ponad-pivmilyona-osib

Перевірка на коронавірус: скринінг на українському кордоні пройшли понад півмільйона осіб

 • 29406 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Від початку посилених заходів для недопущення занесення в Україну коронавірусної інфекції 25 лютого, температурному скринінгу було піддано майже 540 тис. громадян, що слідували в країну. Про це в коментарі УНН розповів помічник голови Держприкордонслужби України – прессекретар Андрій Демченко.

"Заходи по температурному скринінгу на кордоні продовжуються, вони здійснюються на всій лінії державного кордону, у тому числі в аеропортах, на лінії розмежування, а також на межі з окупованим Кримом. За минулу добу температурний скринінг пройшли 122 тис. осіб, які слідували в Україну. Якщо брати від 25 числа, коли ці заходи активно розпочались, то температурному скринінгу вже піддано майже 540 тис. громадян", - розповів Демченко.

З його слів, у суботу температурному скринінгу було піддано 140 тис. осіб.

"Виявлялись випадки підвищеної температури за ці дні, однак люди були одразу передані медикам, які встановлювали, що це не захворювання на коронавірус а звичайні ГРВІ", - додав представник ДПСУ.

Як повідомляв УНН, за даними МОЗ, станом на 2 березня 2020 року в Україні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство