perevirka-na-koronavirus-zhinku-z-aviareysu-dopravili-dlya-doslidzhen-u-stolichnu-likarnyu

Перевірка на коронавірус: жінку з авіарейсу доправили для досліджень у столичну лікарню

 • 9024 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Зі столичного аеропорту для подальших медичних досліджень в один із закладів міста Києва доправили жінку, про яку доповіли бортпровідники під час перельоту до України. Про це сказав заступник голови МОЗ - головний санітарно-епідеміологічний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусу, передає кореспондент УНН.

"Вчора в нас був випадок, коли під час перельоту з однієї з країн пасажир досить велику кількість приймав таблетованих форм ліків, на що звернули увагу бортпровідники. І вони про це вказали в своїй медичній декларації. Медична декларація подається екіпажем літака раніше, ще до здійснення посадки. І про це повідомлення в аеропорту отримали, передали їх працівникам санітарно-карантинного підрозділу і дану пасажирку досліджували, обстежували, мало того, що провели їй температурний скринінг – її відвели в ізолятор, розпитали, звідки вона була, які симптоми в неї були, чому вона приймала лікування", - сказав Ляшко.

Він зазначив, що жінку госпіталізували для подальших досліджень.

"І після цього її швидкою медичною допомогою госпіталізували для подальших досліджень в один із закладів міста Києва", - розповів Ляшко.

Нагадаємо, до "Борисполя" з Італії прибула жінка з температурою.

Українські Національні Новини

Здоров'я