pereviryayut-dokumenti-nayavnist-avtomobiliv-zapasiv-yizhi-pid-melitopolem-rosiyski-okupanti-prodovzhuyut-obshuki-pomeshkan

Перевіряють документи, наявність автомобілів, запасів їжі: під Мелітополем російські окупанти продовжують обшуки помешкань

 • 1030385 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. У населених пунктах Мелітопольського району Запорізької області російські окупанти продовжують обшуки помешкань цивільного населення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Деталі

Російські окупанти перевіряють документи, наявність автомобільного транспорту, запаси продуктів харчування у жителів Мелітополя.

Також загарбники здійснюють допити щодо місць роботи близьких родичів та вимагають інформацію про колишніх співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців Збройних Сил України та учасників АТО/ООС.

Нагадаємо 

У зв’язку зі значними санітарними втратами особового складу та техніки окупанти розгорнули військові шпиталі та ремонтні майстерні військової техніки на тимчасово зайнятих територіях Харківської, Запорізької і Херсонської областей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП