persha-ledi-frantsii-pidtrymala-ukrainskykh-para-atletiv-na-chempionati-svitu-u-reimsi-de-vony-zdobuly-try-medali-dva-zolota-y-odnu-bronzu

Перша Леді Франції підтримала українських пара атлетів на чемпіонаті світу у Реймсі, де вони здобули три медалі: два "золота" й одну "бронзу"

 • 40501 переглядiв

Перша леді Франції підтримала українських паралімпійців на Чемпіонаті світу в Реймсі, поспілкувавшись та сфотографувавшись. У цей день українські спортсмени завоювали дві золоті та одну бронзову медалі.

Перша Леді Франції Бріжит Марі-Клод Макрон відвідала змагання пара атлетів у Реймсі і особисто привітала команду з України. Бріжит поспілкувалась з українськими атлетами, та зробила з ними пам’ятну світлину, після чого вони виступили на змаганнях і здобули три медалі: дві золоті й одну бронзову. Про це пише УНН із посиланням на Міністерство молоді та спорту України.

Бріжит Марі-Клод Макрон поспілкувалася та зробила світлину з командою України, яка у перший же день змагань світової першості у приміщенні серед осіб з порушеннями розумового і фізичного розвитку здобула 2 золоті та одну  бронзову нагороду.

– розповіли в українському спортивному відомстві.

Деталі

За даними міністерства молоді та спорту України наші українські параолімпійці здобули три медалі:

"Золото" завоювала Юлія Шуляр у забігу на 60 м. Ще одну медаль першості виборов Михайло Біленко  у дисципліні "багатоборство".

Крім того, Ольга Зазуляк зробила потрійний стрибок та здобула "Бронзу".

Вітаємо і пишаємося! Продовжуємо вболівати за українських пара атлетів у Реймсі. Змагання триватимуть до 25 лютого. 

 – привітали у відомстві.

Українські гімнасти завоювали "золото" і два "срібла" на першому етапі Кубка світу в Каїрі18.02.24, 20:29 • [views_0]