pershe-vino-dlya-ekstremaliv-nezvichna-plyashka-perezhive-bud-yaki-umovi

Перше вино для екстремалів: незвична пляшка "переживе" будь-які умови

 • 20054 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Каліфорнійський винзавод випустив нове вино для екстремалів у алюмінієвих пляшках, що не розіб'ються за будь-яких умов і можуть нескінченно перероблятися. Про це пише The Drinks Business, повідомляє УНН.

Деталі

Таке легке й міцне пакування для вина створило брендингове агентство Motto з Нью-Йорка. Простий і надійний дизайн пляшки підкреслює основну ідею – дати можливість кожному любителю активного відпочинку на природі насолоджуватися винами.

Про це повідомляють і значки дошки для серфінгу, гітари, багаття та рюкзака на пляшці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміна сезонів: експерт розповів, як змінюються алкогольні смаки українців навесні 

Цитата:

"Разом з іншими друзями, серфінгістами, лижниками, байдарочниками, гірськими байкерами та музикантами я зрозумів, що у вас просто немає хорошого вина для тих місць, де ми насолоджуємось улюбленими заняттями", - розповів засновник бренду Джейк Більбро.

Доповнення

Додамо, що оригінальне пакування для алкогольних напоїв виробники часто обирають не лише для привернення уваги споживача, але й щоб підкреслити ідею самого напою. Наприклад, на українському ринку міцного алкоголю з'явився новий коньяк в унікальній пляшці у формі коньячного бокала. Виробник наголошує, що така форма пляшки обрана з метою підкреслити зміст і суть коньяку LIONEL

Українські Національні Новини

Новини Світу