pershi-pokhoroni-zhertv-vibukhiv-prokhodyat-u-shri-lantsi

Перші похорони жертв вибухів проходять у Шрі-Ланці

 • 11756 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Перші похорони жертв недільних вибухів відбулися у Шрі-Ланці, а в країні розпочався день жалоби. Про це УНН повідомляє з посиланням на The Guardian.

У вівторок по всій країні пройшли три хвилини мовчання, щоб вшанувати пам'ять убитих, кількість яких, за офіційними даними, сягнула 310 осіб. Хвилина мовчання пройшла о 8:30 ранку, що збіглося з початком недільних нападів на віруючих християн і гостей у готелях.

Труни для служби у церкву св. Себастіана привозили окремо напередодні загальної поминальної служби, яка була запланована на середину ранку. "Тіл так багато, що ми не можемо розмістити їх усі відразу", - сказав єпископ-помічник Коломбо Ентоні Джаякоді.

На будівлях державних установ приспустили прапори.

Тим часом напруга зберігається. Вранці у вівторок на залізничній станції Коллупітія у Коломбо у поїзді виявили підозрілий пакет, залишений без нагляду, на місце викликали вибухотехніків.

У країні було введено надзвичайний стан і проведено в цілому 40 затримань, друга комендантська година у нічний час була скасована о 4 годині ранку вівторка. У вівторок повинен зібратися парламент країни, де очікується оголошення прем'єр-міністра Раніла Вікрамасінгхе.

Українські Національні Новини

Новини Світу