pershimi-v-noviy-odnostriy-pereodyagatimut-zovnishni-pidrozdili-politsiyi-k-bushuyev

Першими в новий однострій переодягатимуть "зовнішні" підрозділи поліції - К.Бушуєв

 • 65588 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Першими новий формений одяг отримають підрозділи публічної служби поліції – патрульна поліція, дільничні офіцери, працівникм ювенальної превенції. Про це повідомив заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв під час прямої телефонної лінії уряду в п'ятницю, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

"У першу чергу йдеться про зміну форменого одягу публічної служби поліції – патрульна служба, дільничних інспекторів поліції, ювенальна поліція, чергова служба, працівники спеціальних підрозділів, які забезпечують охорону громадського порядку", – сказав К.Бушуєв, додавши, що процес переходу поліції на новий однострій триватиме до моменту повного забезпечення всіх підрозділів.

За словами К.Бушуєва, потреба у фінансуванні на забезпечення всього особового складу Національної поліції України форменим одягом становить понад мільярд гривень. Однак за рахунок державного бюджету на ці потреби у 2016 році було виділено лише близько 100 мільйонів гривень.

Заступник глави Нацполіції зазначив, що більш детально питання забезпечення поліцейських одностроєм можна обговорювати після того, як Міністерство фінансів повідомить дані, зафіксовані у Державному бюджеті на 2017 рік.

К.Бушуєв підкреслив значну роль допомоги Національній поліції з боку іноземних партнерів відомства – Канади, Японії, США, Європейського Союзу, а також Китаю та Польщі.

"Процес фінансування, безумовно, дуже важливий, але ми розуміємо, що без їхньої допомоги буде досить складно. Відтак ми їм дуже вдячні і розраховуємо на позитивну реалізацію тих проектів, які розпочаті з їхньою участю", – зазначив він.

Нагадаємо, зі слів К.Бушуєва, дорожня патрульна поліція запрацює влітку.

 

Українські Національні Новини

Політика